Selge / kjøpe båt
Annonser finn.no
Annonser bruktbaat.no
Om Båtsmann
Kontaktinformasjon
Om NB Marine
- ARDEA 34
- ARDEA 34 fly
- ARDEA 38 fly
- ARDEA 820
- ARDEA 820 combi
- ARDEA 870
- ARDEA 870 fly
Båtsmann AS
tlf: 51 53 35 15
fax 51 53 35 16
mob: 97 60 70 70
post@baatsmann.no
Båtdrøs? Ikke nøl med å ta kontakt!

Enten pr telefon, mail eller kom innom kontoret. Du finner oss i midt i Stavangers største båt eldorado, Hillevågsvannet. Båtsmann har kontorer i den gamle Marinastasjonen.

Like i nærheten finner du både Norges største båtforening og Stavangers beste båt utstyrsbutikk. Her ligger også en moderne marina med stor slipp og salg av drivstoff.

Båtsmann ble startet opp i det små med hjemmekontor og agentur for NB-marine i 1992. Virksomheten har gradvis blitt utvidet, blant annet med salg av nye og brukte båter samt har distriktets største modellutvalg av helårsbåter fra NB Marine, Marex og Wiking boats. Båtsmann er distriktets eneste Autoriserte Båtmegler.

Etter som båtsalget har øket og kundeporteføljen blitt stadig større, var det derfor helt nødvendig med bedre tilgjengelighet og en hensiktsmessig lokalisering. Men en ting holder vi på fortsatt: Personlig oppfølging og tillit ovenfor kundene er en æressak.

For å selge bruktbåt til riktig pris må en oftest gå bredt ut med markedsføring. De fleste private båtselgere har ikke et stort nok kontaktnett, og når det å selge båt samtidig ikke er en dagligdags hendelse, kan en ofte komme bort i praktiske, økonomiske  og juridiske problemstillinger som må løses.

Oppgavene som vi i Båtsmann påtar oss ved bruktbåt salget er tredelt:

    Vi tilrettelegger for salg med prisfastsettelse og innhenting av nødvendig fakta.

    Vi lager salgsprospekter og markedsføringsplan tilpasset båten, markedet og dine ønsker.

    Vi finner den rette kjøper til båten din og forestår hele salget. Dette innebærer papirarbeid og økonomiske aspekter til pengene står på din konto.

Om ønskelig kan Båtsmann sørge for at båten blir levert sesong klargjort  og med tilstandsrapport.

Få brukt båtsalget gjort skikkelig og trygt; la Båtsmann ta jobben!

Du må ikke nøle med å ta kontakt for en hyggelig båtprat. Velkommen som kunde!